Cine suntem

Suntem DECO PRAKT, o companie producătoare de structuri din lemn natural tratat prin impregnare în autoclavă.

În 2010 am construit pentru clienții interni și externi o fabrică modernă care realizează o gamă diversificată de structuri din lemn lamelar încleiat – panouri, grinzi, pardoseli exterioare, lambriuri, șezlonguri precum și construcții de tipul foișoarelor..

Am achiziționat utilaje performante de la producători de profil din Europa și mai ales din Germania, renumiți prin calitatea echipamentelor și gradul ridicat de inovație. Acest lucru ne-a permis instalarea unui flux tehnologic performant ce utilizează tehnologii de ultimă generație și respectă cele mai recente norme tehnice și ecologice de fabricație în deplina concordanță cu exigențele pieței.

Produsele fabricate de Deco Prakt sunt înregistrate și comercializate sub brandul ROLAM®.

Respectăm cele mai riguroase standarde de producție și valorificăm avantajele lemnului lamelat încleiat pentru a oferi clienților noștri soluții eficiente și sigure, la cel mai înalt nivel de calitate.

Dispunem de resurse tehnice, logistice și umane pentru a oferi partenerilor noștri cele mai bune produse alături de un suport tehnic și comercial profesionist, obiectivul nostru fiind rezultate excepționale în toate activitățile întreprinse.

Strategia noastră de viitor este orientată către implementarea și menținerea celor mai înalte standarde de calitate în toate sectoarele de activitate și realizarea de parteneriate de succes pe termen lung.