Foișoare

DECO PRAKT fabrică foișoare din lemn masiv în cantitățile necesare cerute, în dimensiuni și forme atipice, pentru a crea construcții unice, ce surprind prin frumusețe și funcționalitate.

DECO PRAKT usucă și tratează lemnul prin impregnare în autoclava proprie, realizând astfel cele mai rezistente și trainice foișoare de pe piață. Investiția este asigurată – foișoare cu design ingenios, personalizate în funcție de dorințele exprese ale beneficiarilor și rezistente la condițiile extreme meteo astfel încât pot fi utilizate pentru perioade lungi de timp fără a-și deterioara proprietățile și aspectul.

DECO PRAKT realizează foișoare din lemn natural de brad, molid, pin, dar la cerere execută foișoare și din alte esențe, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor beneficiarilor.

Datorită capacităților sale mari de producție, DECO PRAKT execută foișoare în termene rapide, în cantitățile exacte solicitate, iar livrarea se efectuează fără costuri mari de transport și în timp util.

Destinate aplicațiilor specifice timpului liber petrecut în aer liber, DECO PRAKT produce cele mai potrivite foișoare, rezistente și trainice, pentru utilizări pe perioade lungi de timp.