Lambriuri

DECO PRAKT este unic producător în Dobrogea de lambriuri din lemn natural tratat

Flexibilitatea în procesul de producție permite realizarea lambriurilor în cel mai scurt timp, în cantitățile dorite, cu costuri minime și perioade de timp reduse destinate transportului.

Lambriurile din lemn masiv sunt realizate din lemn natural de brad, pin, molid, fag, stejar și alte esențe la cerere, în dimensiunile exacte specificate. Lambriurile sunt rezistente pentru utilizări pe perioade lungi de timp datorită tratatamentelor prin impregnare în autoclava proprie aplicate lemnului.

Lambriurile pot fi realizate din fibră continuă și la cerere pot prezenta sau nu nodurile caracteristice lemnului.

Lambriurile sunt ideale pentru:

DECO PRAKT realizează lambriuri personalizate pentru decoruri unice, clientul își poate alege esența lemnului din care dorește să obțină lambriurile, dimensiunile ce îl avantajează și designul propriu.

Investiția este asigurată. Lambriurile realizate din lemn natural tratat sunt trainice, rezistente și pot fi utilizate pe perioade mari de timp, pastrându-și eleganța și aspectul impecabil.

Cu lambriurile produse de DECO PRAKT succesul este garantat! Lambriuri de cea mai bună calitate, pentru cele mai rafinate decoruri.