Panouri decorative pentru interior

Panouri decorative pentru interior Panouri decorative pentru interior Panouri decorative pentru interior Panouri decorative pentru interior Panouri decorative pentru interior

Deco Prakt oferă soluții complete pentru crearea unor decoruri inedite, amenajări interioare unice, ce înfrumusețează și însuflețesc orice încăpere.

Precum construcțiile din lemn natural, decorurile realizate exclusiv din lemn prezintă numeroase avantaje, surprinse și utilizate din ce în ce mai mult în ultimii ani de către arhitecții cu experiență. Elementele de interior din esențe lemnoase au o adaptabilitate mare, rezistență deosebită, flexibilitate arhitectonică și conferă un microclimat sănătos datorită regenerabilității materialului din care sunt realizate.

Elementele de arhitectură din lemn natural ce deservesc interiorul încăperilor sunt rezistente, frumoase, ecologice. Lemnul degajă căldură spațiului în care este utilizat, naturalețe și versatilitate.

Lemnul poate fi folosit în finisajul pereților și a pardoselilor, pentru fabricarea mobilierului și a accesoriilor, de la structuri și subansamble constructive până la cel mai mic obiect de decor.

Lemnul masiv oferă personalitate încăperilor unde se regăsește, caracterul și prezența sa unică îmbogățesc atmosferele create, iar prelucrat cu măiestrie, își păstrează proprietățile și asptecul generații la rând.

Deco Prakt vă propune cele mai inedite elemente de arhitectură pentru interior din lemn lamelat încleiat. Uscăm lemnul natural în uscătoare profesionale, îl tratăm prin impregnare în autoclavă și îl îmbinăm, obținând astfel structuri unice, deosebite, pentru cele mai rafinate decoruri. Diversitatea esențelor creează flexibilitatea integrării lemnului în orice design interior.

Îi putem păstra aspectul rustic sau putem integra lemnul într-un design modern, cu linii curbate și ample. Structurile obținute sunt ideale pentru un interior cald, primitor, cu un aer fermecător și un caracter aparte. Varietatea esențelor, a elementelor create oferă posibilități multiple, ce vor respecta destinațiile un timp îndelungat.