Pardoseli exterioare din lemn - Decking

Pardoseli exterioare din lemn - Decking Pardoseli exterioare din lemn - Decking Pardoseli exterioare din lemn - Decking Pardoseli exterioare din lemn - Decking Pardoseli exterioare din lemn - Decking Pardoseli exterioare din lemn - Decking

Fie că vă doriți un confort sporit la interior sau o conexiune elegantă la exterior cu terasa, piscina sau grădina de flori, podelele casei dumneavoastră trebuie să fie complementare în proiectare, ușor de întreținut și exploatate în condiții de siguranță.

DECO PRAKT este specializat în realizarea de pardoseli de exterior din lemn, produse originale și practice, acestea fiind solide și rezistente. Obiectivul nostru este de a oferi un design inovator, eleganță și maximum de confort atât la interior cât și la exterior. Fiecare placă de pardoseală este lipsită de noduri, are dimensiuni exacte, o culoare uniformă, eliminând astfel căutarea după o placă perfectă.

Pardoselile din lemn natural produse de Deco Prakt sunt alegerea ideală pentru diferite tipuri de lucrări precum: pardoseli simple exterioare, promenade, faleze, alei de traversare pentru grădini, pontoane, podețe, paliere și scări de gradină, terase.

Pardoseala pentru exterior din lemn masiv se pretează mediului extern și se poate instala pe o gamă largă de suporturi: ciment, iarbă ( pământ), pietriş, profile metalice, lemn, PVC etc. Suportul de montaj trebuie să fie suficient de compact şi dur pentru a susţine greutatea pardoselii şi pentru a păstra planeitatea şi orizontalitatea acesteia.

Pentru terase exterioare lemnul folosit trebuie să aibă anumite particularități precum densitate ridicată și duritate, dar în același timp aspectul estetic este foarte important. În urma studiilor de specialitate desfășurate de inginerii Deco Prakt realizate pentru determinarea durabilității speciilor de lemn din care pot fi produse pardoselile de exterior, s-au constatat numeroasele avantaje pe care le are lemnul de salcâm comparativ cu celelalte specii. Concluziile au indicat că lemnul recomandat pentru realizarea pardoselilor de exterior, influențate de criteriile rezistență și aspect este salcâmul.

Fiind cea mai durabilă esență lemnoasă europeană și una dintre cele mai dure specii de lemn din lume, salcâmul este cea mai bună opțiune pentru realizarea pardoselilor de exterior. Este un lemn tare, greu, cu contrageri și rezistențe mecanice mari.

Desemnată una dintre cele mai puțin pretențioase esențe, salcâmul se remarcă printr-o stabilitate dimensională bună și o rezistență deosebită la expuneri pe perioade lungi de timp în medii dificile. Chiar și în contact cu pământul pe tot timpul anului, lemnul de salcâm rezistă cel puțin 25 ani.

Textura sa striată și decorativă este garanția unor pardoseli de exterior ce se remarcă atât prin proprietățile fizice excepționale, cât și printr-un aspect ireproșabil.

Pardoselile de exterior se compun din lamele din lemn masiv, cu prelucrări antialunecare și fără prelucrări laterale pentru prindere ascunsă. Montajul recomandat este prinderea mecanică cu șuruburi din inox.

De aceea, în gama noastră de produse am inclus cel mai bun lemn pentru terase exterioare, prin intermediul căruia aducem natura în casa dumneavoastră, la cea mai înaltă calitate, pentru o ambianță plăcută și versatilitate. Punem în valoare culoarea naturală a lemnului și rezistența acestuia în condiții extreme. Operațiunile de instalare ale produselor noastre sunt rapide și ușor de realizat.

Avantaje:

Dimensiunile fabricate în mod uzual pentru pardoselile exterioare din lemn masiv sunt:

L = lungime de 1800-4000 mm
B = lățime de 80-140 mm
D = grosime de 20-40 mm
d = lățime șipcă de 80-140 mm
Calitate A/B
Pardoseala exterioară se realizează din șipcă discontinuă doar pentru lungimi mai mari de 2000 mm.