Produse secundare

brichete rumegus

Brichete de rumeguș

Brichetele de rumeguș reprezintă un combustibil solid, cu conținut scăzut de umiditate și sunt obținute în urma prelucrării lemnului. Deșeurile lemnoase sunt mărunțite, uscate până la un procent de 10% și apoi brichetate cu ajutorul unei prese speciale. Producția are loc în fabrică, la locul de prelucrare al materiei prime, fără ca rumegușul să fie transportat pe distanțe lungi sau depozitat în silozuri.

Rășinile și lianții existenți în mod natural în rumeguș au rolul de a menține brichetele compacte și de aceea acestea nu conțin aditivi. Folosind deșeurile rămase după prelucrarea lemnului obținem un produs valoros, în același timp respectând natura. Echipamentele de producție sunt moderne și specializate astfel încât să producă brichete de cea mai bună calitate, fără consum mare de energie și deci fără a afecta mediul înconjurător.

Pentru noi brichetele din rumeguș nu sunt doar un produs secundar ci un produs de calitate pe care îl oferim clienților noștri ca alternativă eficientă și sigură la încălzirea cu combustibili tradiționali.

Avantaje: