Uscare lemn

Uscator lemne Uscator lemne

DECO PRAKT oferă servicii profesionale de uscare lemn desfășurate în cele două uscătoare proprii, specializate, pentru uscarea lemnului în cele mai bune condiții.

Fabrica situată în comuna Lunca Jariștei, județul Harghita dispune de linie de producție nouă, în concondanță cu cerințele noilor tehnologii. Cele două uscătoare din dotarea Deco Prakt provin din Germania și beneficiază de sigurața și calitatea recunoscută produselor nemțești.

Uscătoarele au capacitatea de 100mc. și 50 mc., fâcând posibilă realizarea serviciilor de uscare pentru cantități însemnate de material lemnos, cu lungimi de până la 6m. Uscătoarele sunt disponibile pentru orice specie de cherestea, iar cunoștințele și experiența personalului tehnic asigură îndeplinirea cu succes a celor mai bune servicii de uscare.

Înaltele clase de automatizare ale uscătoarelor asigură servicii de uscare de cea mai bună calitate, eliminând posibilitatea apariției erorilor de manevrare.

Uscătoarele sunt asistate de un computer cu programe optimizate pentru fiecare specie în parte, astfel există garanția executării celor mai bune servicii de uscare lemn indiferent de speciile din care provine.

Consumurile mici ale uscătoarelor generează costuri reduse pentru serviciile de uscătorie lemn, păstrându-i acestuia calitatea și proprietățile. În urma procesului de uscare aplicat lemnului, acesta devine un material de construcție rezistent și trainic.